15 Οκτ 2007

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ

Μία από τις πιο ιστορικές ημέρες στην ιστορία της ομάδας είναι η σημερινή καθώς ο Α.Ο. Παναιγειρατικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία καρτών μέλους για πρώτη φορά στην 11ετία ζωής της Μαύρης Αρμάδας. Οι κάρτες (για την περίοδο Αυγούστου 2008) θα διατεθούν σε τέσσερις (4) κατηγορίες.

ΘΥΡΕΣ:

"ΣΚΕΠΑΣΤΗ": 170 Ευρώ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ (ΘΥΡΑ Α): 130 Ευρώ
ΘΥΡΑ 10: 100 Ευρώ
ΘΥΡΕΣ 8-9 (ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΣΟΥΝΑ): 145 Ευρώ

Όλες οι κατηγορίες καρτών επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο σε όλους του αγώνες Πρωταθλήματος και φιλικών αναμετρήσεων για την αγωνιστική περίοδο 2008.

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τις κάρτες μέλους τόσο από τα γραφεία του Παναιγειρατικού, τα οποία εδρεύουν στην οδό Όττο Βάλτερ και από το πρακτορείο αθηναϊκού τύπου του Κώστα Δούμουρα (ώρες 11:00 - 13:30 και 18:00 - 21:00).


Δηλώσεις Χρήστου Κατσούρη: "Ηταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Ο Παναιγειρατικός άλλωστε ανήκει στον λαό του και θέλουμε να βλέπουμε το Δημοτικό γεμάτο με κόσμο. Καλούμε λοιπόν όλον τον φίλαθλο κόσμο της Μαύρης Αρμάδας να προμηθευτεί τις κάρτες μέλους".

Δηλώσεις Γιάννη Στέλιου Παπαδόπουλου: "'Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για την ομάδα μας. Από σήμερα ο Παναιγειρατικός ανοίγεται στον κόσμο του, με αποτέλεσμα από την μία να διευκολύνεται κάθε φίλαθλος-μέλος στην απόκτηση εισιτηρίου και από την άλλη να τίθενται συμπαγή τα θεμέλια για την εδραίωση του παναιγειρατικού κινήματος στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου της Αιγείρας και όχι μόνο. Όταν ανέλαβα τη θέση του αντιπροέδρου στην ομάδα, υποσχέθηκα σύγχρονες πρακτικές και νεωτερισμούς εφάμιλλα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Όλοι μαζί το ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε".