3 Μαΐ 2008

Συνέντευξη Τύπου Δημήτρη Μάντζου

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Μάντζος ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Μικτή Νέου Ηρακλείου. Αναλυτικά τα λόγια του αρχηγού:

"Βασική προτεραιότητα για την ομάδα μας παραμένει ο τελικός του Super Cup που ελπίζουμε να διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα δώσουμε τη δέουσα σημασία στο νέο φιλικό με τους Αθηναίους αντιπάλους μας. Θεωρώ αντιθέτως ότι είναι ένα σπουδαίο τεστ ετοιμότητας για τους παίκτες μας και μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα σχήματα σε ανοιχτό γήπεδο. Γνωρίζω ήδη ότι δεν θα είμαστε πλήρεις με δεδομένη την απουσία του Πέτρου Κατσούρη, όμως θεωρώ ότι θα εμφανιστούμε το ίδιο αποτελεσματικοί όσο στο τελευταίο φιλικό με τη Μικτή. Όσον αφορά σε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό, έχω πάρει την απόφαση να δώσω στον Ανδρέα Καραμπάση την ευκαιρία να επιβεβαιώσει την πολύ καλή αγωνιστική κατάστασή του ενώ ευκαιρίες θα δωθούν σε όλα τα παιδιά της αποστολής.
Δε θα ήθελα να σχολιάσω τίποτα σχετικό με την ομάδα του Αίαντα και τη νέα αναβολή του ντέρμπυ. Σεβαστήκαμε τις ανάγκες του αντιπάλου μας και δεχτήκαμε το σχετικό αίτημά τους και τώρα πλέον περιμένουμε από τους αντιπάλους να αποφασίσουν να κατέβουν στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ήδη πάρα πολλές υποχωρήσεις.
Δεν θέλω να τοποθετηθώ σχετικά με το ζήτημα που ανέκυψε με το Δημοτικό και τα έργα που γίνονται εκεί. Ακόμη κι αν χρειαστεί να αλλάξουμε έδρα το καλοκαίρι, η ομάδα του Παναιγειρατικού θα είναι πανέτοιμη και γι' αυτό άλλωστε προσπαθούμε να δίνουμε αγώνες σε σχετικά μεγάλα γήπεδα με πολλούς ανοιχτούς χώρους".