21 Απρ 2008

Δημήτρης Μάντζος: "Οι τίτλοι κερδίζονται στα γήπεδα!"

Σε σημερινές δηλώσεις του ο προπονητής και αρχηγός του ΑΟΠ καλωσόρισε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ο πολυαναμενόμενος τελικός του Super Cup αμέσως μετά το Πάσχα. Ο άσος της Αρμάδας τόνισε:
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα νέα που μάθαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε. Πρόκειται για ένα ματς που περιμέναμε για πολύ καιρό και που για πολλούς και διάφορους λόγους αναβαλλόταν συνεχώς! Χαίρομαι που οι αντίπαλοι, έστω και πολύ αργά. κατάλαβαν πως οι αγώνες και οι τίτλοι κερδίζονται μέσα στα γήπεδα. Εμείς εδώ στον Παναιγειρατικό δεν θέλαμε το τρόπαιο "στα χαρτιά" και θα φροντίσουμε να το κατακτήσουμε με την αξία μας, όπως πάντα.
Στο πρόσφατο φιλικό με αντιπάλους πιο δυνατούς από τον Αίαντα δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι. Αν είμαστε πλήρεις και υγιείς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Απευθύνω πρόσκληση προς τον υπέροχο κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει στο γήπεδο! Τους θέλουμε ξανά στο πλευρό μας και να είναι σίγουροι πως θα τους αποζημιώσουμε.
Από ό,τι ακούω, απομένει μόνον η τυπική εκκρεμότητα ορισμού ημερομηνίας για τον αγώνα. Όλα αυτά βέβαια υπό την αίρεση ότι δεν θα έχουμε ξανά αναβολές και παραιτήσεις. Ως τότε, εμείς θα κοιτάξουμε την προετοιμασία μας. Ίσως μάλιστα κανονιστεί κι άλλο φιλικό πριν το ντέρμπι. Όπως και νά 'χει, ήδη έχουμε ξεκινήσει μαζί με τον Χάρη Πλούμη να σχεδιάζουμε τα πλάνα μας ενόψει Super Cup, ελπίζοντας ότι θα έχουμε όλα τα παιδιά στη διάθεσή μας".